29. sep 2023

Ny managing partner udnævnt i HjulmandKaptain

29. sep 2023
Hos HjulmandKaptain er vi glade for at meddele, at vi har udnævnt Karsten Madsen til vores nye managing partner. Udnævnelsen understreger vores fortsatte fokus på at være Danmarks mest kundeorienterede advokatfirma og vores engagement i altid at levere specialiseret juridisk rådgivning af højeste kvalitet.

Karsten Madsen indtræder pr. 1. oktober 2023 i rollen som managing partner efter Casper Nørgaard, som har været managing partner i 6½ år. Skiftet sker som et naturligt led i firmaet, da det er den periode, man kan sidde som managing partner.

”Jeg har haft nogle utrolig spændende år som managing partner. Det har været en rejse med fokus på udvikling af produkter, markeder og kollegaer, og vi har alle arbejdet hårdt for at nå vores mål og styrke vores position som en betroet rådgiver for vores kunder. Jeg er stolt af og taknemmelig for alt det, vi har opnået som virksomhed, og jeg er sikker på, at Karsten Madsen vil fortsætte rejsen og sikre virksomhedens fortsatte position i markedet”, siger Casper Nørgaard, der som advokat og ejerpartner i HjulmandKaptain fortsat skal sikre udviklingen af virksomhedens forretning i Aarhus og Midtjylland.

”Jeg er glad for at være blevet udnævnt til ny managing partner i HjulmandKaptain, og jeg ser frem til at drive virksomheden videre med afsæt i det stærke fundament, der er skabt de senere år. Vores mål er at fortsætte med at levere solid, specialiseret juridisk rådgivning til vores kunder, sikre høj kundetilfredshed og være blandt de foretrukne advokatfirmaer. Derudover så er vi nysgerrige i forhold til de mange nye teknologiske muligheder, der åbner sig, og jeg ser med åbne øjne på, hvordan vi kan bruge det til vores egen og kundernes fordel”, siger Karsten Madsen, ny managing partner i HjulmandKaptain.

Karsten Madsen har været en del af HjulmandKaptain i over 30 år og har været bestyrelsesformand de seneste otte år. Karsten har derfor været med til at styre virksomheden i den retning, som vi ser i dag, og han skal nu være med til at implementere de strategiske tiltag samtidig med, at han fortsætter sin virksomhedsrådgivning og sit bestyrelsesarbejde. Karsten Madsen udtræder af advokatfirmaets bestyrelse i forbindelse med førstkommende generalforsamling.

Hos HjulmandKaptain siger vi en stor tak til Casper for den store indsats gennem alle årene og ikke mindst den udvikling, han har skabt i virksomheden.

”Casper har med sin store arbejdsindsats og sit engagement været initiativtager og tovholder på mange spændende projekter, som har sikret virksomhedens udvikling og fremdrift. Han har været nytænkende og skabt forandringer til stor glæde for både kunder og kollegaer”, siger Birgitte Pedersen, bestyrelsesformand i HjulmandKaptain, og hun takker samtidig på vegne af hele bestyrelsen Casper for sin indsats gennem alle årene.

Vi ser nu frem til at have Karsten Madsen som managing partner, og vi vil som et af Danmarks store advokatfirmaer fortsætte med at servicere vores kunder på højeste niveau og sikre værdi gennem juridisk ekspertise og specialisering.

For yderligere information kontakt venligst Karsten Madsen på telefon +45 4063 1202, Casper Nørgaard på telefon +45 2043 7535 eller Birgitte Pedersen på telefon +45 2215 1172

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her