01. nov 2021

HjulmandKaptain har bistået med salg af Coba Ovne A/S

01. nov 2021
HjulmandKaptain har på sælgersiden rådgivet ejer Jacob Birkkjær Nielsen med salg af Coba Ovne A/S til UNOX S.p.A., Italien.

Coba Ovne A/S (nu UNOX Danmark A/S) er beliggende i Sæby i Nordjylland og beskæftiger sig primært med salg af ovne til storkøkkener, børneinstitutioner, skoler, højere læreanstalter, detailhandelen, slagtere, restauranter, cafeer, kantiner samt campingpladser i hele landet.

Kunderne tæller nogle af de store kæder som Q8, 7-Eleven, Spar og anerkendte restauranter som f.eks. Bone's, Villa Vest i Lønstrup og Restaurant Martino i Århus.

Coba Ovne A/S har siden stiftelsen i 2003 haft agenturet på UNOX i Danmark. UNOX er med ca. 70.000 solgte ovne om året verdens største producent af ovne til det professionelle marked.

HjulmandKaptain ønsker stort tillykke med salget og takker for det gode samarbejde med de involverede i processen.

Opgaven har hos HjulmandKaptain været varetaget af advokat og ejerpartner Karsten Madsen.

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her