15. sep 2020

HjulmandKaptain bistår DTK Group ved salg til Blue Equity

15. sep 2020
HjulmandKaptain har på sælger-siden rådgivet ejerne bag DTK Group (DTK) i forbindelse med minoritetssalget til kapitalfonden Blue Equity.

DTK Group er bygget på erfaringerne fra DTK – Dansk Transport Kompagni, der blev grundlagt i 1991 og senere udvidet med forskellige lager- og logistikløsninger, der omfatter alt lige fra containertømning over almindeligt lagerhotel og til total håndtering af både lager, logistik og forsendelse.

DTK er i dag en international transport- og logistikudbyder med mere end 120 ansatte med unikke kompetencer inden for godstransport, logistik, lager og temperaturstyret transport over hele Europa. Virksomheden har hovedkontor i Padborg og derudover otte lokationer, der blandt andet faciliterer adgang til godstransport til resten af Europa med et primært fokus på UK, Skandinavien, Italien, Tyskland, England, Benelux, Frankrig, Schweiz og Østeuropa.

HjulmandKaptain takker for det gode samarbejde med de involverede i processen og ønsker endnu engang parterne tillykke med en vellykket transaktion!

Holdet hos HjulmandKaptain har bestået af:
Advokat og Ejerpartner Thomas T. Bang Christensen
Advokat Jonas Bjerg-Holland
Advokatfuldmægtig Peter Lyhne Nielsen

Pressefoto: DTK Group

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her