Dine ambitioner fortjener ikke kun opmærksomhed, de fortjener handling. Hos os vægter vi, at du i samarbejde med nærmeste leder afdækker, hvilke karrieremuligheder der matcher både HjulmandKaptains forretningsmæssige fokus og dine interesser.

Din vej mod at nå dine karrieremæssige mål hos os indledes med personlig karrieresparring. Her sætter vi os ind i din nuværende situation og taler om, hvad der motiverer dig. Sammen kortlægger vi, hvilke fremtidige arbejdsopgaver og roller der er vigtige for dig. 

En skræddersyet karriereplan

Ansvar og roller, der udvikler dig

 • ” Jeg er ansvarlig for den faglige og kommercielle udvikling af fagområdet udbud. Jeg sikrer, at vi leverer rådgivning på et højt specialiseret niveau, at vi anvender data til vores fordel og sikrer, at vi bruger vores tid klogest. ”

  Jeanne Schou, Advokat (L), Fagchef Udbud

 • ” Jeg synes, det er givende at være ansvarlig for vores stud.jur.er. Jeg får lov til at hjælpe dem godt i gang i advokatbranchen, samtidig med at jeg selv får erfaring med personaleansvar, rekruttering samt koordinering på tværs i organisationen. ”

  Frederik Rubæk, Advokat

Uddannelse og kurser

Få indblik i vores kurser og tiltag

       

 • ” Hvert år kommer alle nye kollegaer med på Fårup Academy, hvor de sammen med et hold mere erfarne kollegaer hører inspirerende oplæg, lærer om THRILL-begrebet og får nogle sjove og lærerige timer i rollen som Fårup-medarbejder. ”

  Fårup Academy

 • ” Med Akademiet skaber vi et forum for vidensdeling og sparring, samtidig med at vi giver vores nyeste kollegaer optimale betingelser for at styrke deres kompetencer tidligt i karrieren. ”

  HjulmandKaptains Akademi for advokatfuldmægtige og yngre advokater

 • ” To gange årligt afholder vi vidensdag, som er et internt arrangement med relevant fagligt og administrativt indhold for alle jurister hos HjulmandKaptain. ”

  Vidensdage

Bliv en del af HjulmandKaptain

Som et af Danmarks store advokatfirmaer er vi altid på udkig efter ambitiøse og dygtige kollegaer.