Inkasso

Inkasso

Få den betaling, du er berettiget til! HjulmandKaptain har Nordjyllands største og mest effektive inkassoafdeling – vi sørger for, at du får dine penge.

HjulmandKaptain bistår både erhvervsdrivende og private med bedst og billigst at inddrive økonomiske krav baseret på forfaldne fakturaer, pantebreve og andre betalingsaftaler. Vi har fast tilknyttet to erfarne inkassoadvokater samt fem sekretærer, fordi vi hos HjulmandKaptain tager inkasso seriøst.

Vi er altid ajourført med de nye love inden for inkasso og holder vores kunder løbende orienteret med nyhedsbreve og rådgivning. På denne måde sikrer vi, at vores kunder opnår det bedst mulige resultat i netop deres sag.

Vi gennemfører retssager til brug for inkassosagers behandling i fogedretten. 

HjulmandKaptain er certificeret hos RKI Kredit Information A/S som linkpartner og sikrer derved, at vores kunders dårlige betalere registreres i RKI Kredit Information A/S.

Vores inkassoadvokater har stor erfaring i gennemførelse af tvangsauktioner, primært for panthavere i fast ejendom, men også for de af vores kunder som gennem inkassationen i fogedretten har udlæg i debitors faste ejendom. Vi udarbejder salgsopstillinger til brug for tvangsauktioner, og vi sikrer, at vores kunder får den retsstilling og den rådgivning, som er påkrævet i forbindelse med tvangsauktioner.

Har du brug for en inkassoadvokat?

Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 7015 1000 eller mail@70151000.dk

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en inkassoadvokat?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her