03. okt 2023 15:00

Fyraftensseminar om bæredygtighed og klimakrav i byggebranchen

Står du overfor dit næste udbud af et byggeprojekt, og vil du vide, hvilken betydning de nye klimakrav kan få? Ingeniørfirmaet Frandsen & Søndergaard og advokatfirmaet HjulmandKaptain inviterer til indsigtsrigt fyraftensseminar med fokus på klimakrav i byggebranchen.

Som bygherre, entreprenør og producent i byggebranchen er kravene til bæredygtighed og miljø- og klimabelastning vigtige at kende.

På dette fyraftensseminar sætter vi derfor skarpt fokus på, hvordan du imødekommer kravene i fremtidige byggerier, og hvilke muligheder der er for at arbejde med klimakrav og bæredygtighed i dit kommende udbud.

Konsekvenser for dit næste byggeprojekt

Hvilke konsekvenser får de nye klimakrav for dit kommende byggeri set ud fra seneste erfaring med LCA-beregninger og certificeringer? Det giver Frandsen & Søndergaard deres bud på. Ligesom de sørger for, at du bliver fortrolig med klimakravene og får input til, hvordan du håndterer fremtidige bæredygtighedsprojekter.

Når klimakravene skal implementeres i udbudsmaterialet

Hvordan implementerer du klimakravene i udbudsmaterialet og kontrakterne, og hvordan skaber du et smidigt udbud, der taler ind i den grønne omstilling? Det belyser HjulmandKaptain, når de giver deres bud på betydningen af udviklingen inden for bæredygtighed, når det kommer til kontrakter, mangler, forsikring og finansiering.

Program for seminaret

  • 15:00 – 15:45: Bæredygtigt byggeri v/ Charlotte Jakobsen og Anne Hedegaard fra Frandsen & Søndergaard
  • 15:45 – 16:30: Implementering af klimakrav i
    udbudsmaterialet v/ Jeanne Schou og Martin Holmgaard Thomsen fra HjulmandKaptain
  • 16:30 – 17:30: Let anretning og netværk

Tilmeld dig seminaret

Vil du gerne bruge en eftermiddag i selskab med andre bygherrer, entreprenører og producenter i byggebranchen, imens du bliver opdateret på klimakravene i byggebranchen og får indsigt i, hvordan du mest optimalt udbyder eller deltager i et kommende byggeprojekt?

Så tilmeld dig fyraftensseminaret.

Seminaret finder sted den 3. oktober 2023 kl. 15.00 - 17.30 hos Frandsen & Søndergaard på
Voergårdvej 8, 9200 Aalborg.
Det er gratis at deltage i arrangementet. Sidste frist for tilmelding er den 26. september 2023.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Der er lukket for tilmelding.
3. oktober 2023 kl. 15:00 - 17:30 26. september 2023 Voergårdvej 8, 9200 Aalborg Få rutevejledning

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her