01 okt 2019

Lars Bundgaard ny partner og advokat hos HjulmandKaptain

Vi er glade for at byde velkommen til Lars Bundgaard, som er ny partner og advokat hos HjulmandKaptain pr. 1. oktober 2019.

Lars Bundgaard har mange års erfaring som advokat og partner i et stort advokatfirma i Vejle, hvor han som rådgiver for erhvervskunder har specialiseret sig inden for erhvervsret, kontrakter, bestyrelsesarbejde, selskabsret, forsyningsvirksomheder, omstruktureringer og generationsskifte. Lars Bundgaard besidder således betydelig erfaring med rådgivning til erhvervsvirksomheder og kender til de udfordringer og problemstillinger, som optager mange virksomheder.

Lars Bundgaard er certificeret bestyrelsesadvokat og sidder med i mange bestyrelser, og han har et godt kendskab til erhvervslivet i Østjylland og Syddanmark. Med primært arbejdssted på kontoret i Aarhus vil Lars Bundgaard fortsat rådgive erhvervsvirksomheder i denne del af landet, og vi ser ansættelsen som et grundlag for i endnu højere grad at kunne servicere vores kunder i Østjylland og Syddanmark.

Med mere end 30 års erfaring fra advokatbranchen er Lars Bundgaard en stærk profil at få ind i firmaet, og vi ser meget frem til samarbejdet.

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.