03. maj 2021

HjulmandKaptain bistår Judex Holding A/S i forbindelse med salg af Amphi Systems A/S til Dedalus Healthcare Denmark A/S

03. maj 2021
HjulmandKaptain har rådgivet den Aalborgbaserede Judex koncern i forbindelse med salget af AMPHI Systems A/S til sundheds-it koncernen Dedalus.

Dedalus er en førende international leverandør af sundheds-it. Med opkøbet har Dedalus konsolideret sig som en af verdens største virksomheder inden for sundheds-it med en bred portefølje af løsninger inden for kliniske it-løsninger til hospitaler, løsninger til sundhed og omsorg for kommuner, 'integrated care' og løsninger til support af diagnoseprocesser.

AMPHI Systems er fokuseret på digitalisering af akutprocesser i sundhedsvæsenet fra ambulance til akutafdelinger. AMPHI Systems kerneløsning, amPHI – ”Prehospital Patient Record”, bruges i den præhospitale sektor i hele Danmark og i Region Stockholm, Sverige.

AMPHI Systems CEO, Knud Buus Pedersen, kommenterer: “Vi er meget optimistiske omkring fremtiden. Med Dedalus' opkøb har vi sikret en fortsat vækst for vores forretning. Dette opkøb vil åbne nye markeder og sikre, at vi fortsat kan levere state of the art-løsninger til både vores nuværende og nye kunder.

Judex Holdings majoritetsejer, Steen Andreasen udtaler: ”Jeg er rigtig stolt over Judex Holdings salg af AMPHI Systems til Dedalus. Dedalus er et stort selskab, men trods dette har dets ejere i slagsprocessen vist stort nærvær og personligt engagement. Jeg er overbevist om, at AMPHI Systems fortsat vil være en fremgangsrig del af Aalborgs erhvervsliv. I hele salgsprocessen har vi fået særdeles kompetent rådgivning fra HjulmandKaptain.

HjulmandKaptain har rådgivet Judex Holding A/S ved salget. Vi ønsker begge parter stort tillykke med overdragelsen.

(Pressebillede fra Judex A/S)

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her