10. feb 2021

HjulmandKaptain bistår Blue World Technologies med investeringsrunde på EUR 6,4 mio. og efterfølgende fusion

10. feb 2021
HjulmandKaptain har rådgivet Blue World Technologies i forbindelse med gennemførelse af investeringsrunde, hvor selskabet fik tilført samlet EUR 6,4 mio. fra forskellige investorer fra hele verden.

For english click here

Blue World Technologies, der har hovedsæde i Aalborg, er en dansk udvikler og producent af methanol brændselscellekomponenter og -systemer, herunder til brug for personbiler og tung transport rundt om i verden. Brændselscelleteknologien er et grønt alternativ til forbrændingsmotoren og dieselgeneratoren.

Med gennemførelse af investeringsrunden har Blue World Technologies taget et afgørende skridt videre mod kommercialiseringen af methanol brændselscelleteknologien.

HjulmandKaptain har sideløbende tillige bistået Blue World Technologies i forbindelse med gennemførelse af en fusion med Danish Power Systems ApS, der blev endeligt gennemført umiddelbart efter investeringsrundens afslutning og kort før nytår.

HjulmandKaptain takker for det gode samarbejde med de involverede i processen og ønsker endnu engang parterne tillykke med de vellykkede transaktioner.

Holdet hos HjulmandKaptain har i processen bestået af:

Advokat, ejerpartner Thomas T. Bang Christensen
Advokat Jeppe Hallager
Advokatfuldmægtig Peter Lyhne Nielsen

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her