18. mar 2020

Frister for fusionskontrol afbrydes i 14 dage pga. Covid-19

18. mar 2020
Hvis din virksomhed er en del af en fusion, der er anmeldt til de danske konkurrencemyndigheder, så vær opmærksom på, at fristerne i konkurrencelovens § 12d, stk. 1-5 afbrydes ekstraordinært i 14 dage fra den 18. marts 2020.

Der er bl.a. tale om fristen på 25 hverdage for at træffe beslutning om godkendelsen af en fusion.

Fristen regnes fra det tidspunkt, hvor Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget en fuldstændig anmeldelse af fusionen, og en manglende afgørelse fra myndighedens side betragtes som udgangspunkt som en godkendelse af fusionen jf. konkurrencelovens § 12d, stk. 6.   

Konkurrence- og forbrugerstyrelsen har offentliggjort en pressemeddelelse derom, og den kan læses her

Baggrunden er en Bekendtgørelse om fravigelse af forpligtelser for det offentlige og privates rettigheder over for det offentlige på Erhvervsministeriets område, som trådte i kraft kl. 10.00 den 18. marts 2020.

Konkurrence- og forbrugerstyrelsen fortsætter deres sagsbehandling og vil i den forbindelse arbejde for at de normale frister fortsat overholdes.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om de juridiske forhold i forbindelse med Covid-19 på denne side, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og spørgsmål og svar vedrørende håndtering af Covid-19.

 

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning ifm. Covid-19?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her