12 aug 2019

ErstatningPlus – Erstatningsadvokater bliver en del af HjulmandKaptain

Advokatfirmaet ErstatningPlus - Erstatningsadvokater med advokaterne Lone Hougaard og Ditte Marie Coops bliver pr. 1. september 2019 en del af HjulmandKaptain i Aarhus.

Advokaterne Lone Hougaard og Ditte Marie Coops, der er indehavere af ErstatningPlus – Erstatningsadvokater, bliver nu en fast del af HjulmandKaptains afdeling for personskadeerstatning.

”HjulmandKaptain har i forvejen en af Danmarks mest specialiserede og stærke afdelinger, der rådgiver om personskadeerstatning. Den bliver markant styrket med tilgangen af Lone Hougaard og Ditte Marie Coops, som begge er meget kompetente og erfarne erstatningsadvokater,” udtaler Managing Partner hos HjulmandKaptain, Casper Nørgaard.

Både Lone Hougaard og Ditte Marie Coops er specialiseret i rådgivning om personskadeerstatning og har begge mange års erfaring inden for området. Siden 2014 har de sammen ejet og drevet ErstatningPlus – Erstatningsadvokater.

Lone Hougaard og Ditte Marie Coops ser en lang række fordele ved at blive en del af et stort advokatfirma som HjulmandKaptain. ”Branchen bliver mere kompleks, og i takt med digitaliseringen, der præger både samfundet og branchen, stilles der større krav til driften af en advokatvirksomhed – og her har de store advokatfirmaer som HjulmandKaptain en række fordele,” siger Ditte Marie Coops.

Lone Hougaard og Ditte Marie Coops ser ligeledes frem til at indgå i et stærkt fagligt fællesskab med advokaterne i HjulmandKaptains afdeling for personskadeerstatning.

Om valget af at gå til HjulmandKaptain, siger Lone Hougaard:

HjulmandKaptain var af flere grunde det advokatfirma, vi helst ville være en del af. Vi kender flere af vores fremtidige kollegaer og har stor respekt for deres både menneskelige og faglige virke. Det har også været rigtig vigtigt for os, at HjulmandKaptain, ligesom ErstatningPlus – Erstatningsadvokater, er højt specialiseret og har mange års erfaring inden for personskadeerstatning.”

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Managing Partner Casper Nørgaard, HjulmandKaptain, tlf.: +45 7221 1616 eller +45 2043 7535
Advokat Lone Hougaard, tlf.: +45 8747 8747
Advokat Ditte Marie Coops, tlf.´: +45 8747 8747

Om HjulmandKaptain

HjulmandKaptain blev – som fusioneret virksomhed – etableret i 2000 og er i dag en af Danmarks større advokatvirksomheder.

HjulmandKaptain har kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn, Hjørring og har via samarbejde med ITD kontorer i Padborg og København. Samtlige jurister og juridiske assistenter arbejder som specialister inden for forskellige juridiske fagområder og yder rådgivning til både erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner og privatkunder.

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her