Teknologi

Teknologi

Indgåelse af kontrakter på områder, hvortil der er knyttet udvikling eller levering af teknologi, er ofte komplicerede. Krav til installation, test og aflevering skal specificeres. Dette gælder såvel set fra leverandørs som købers side.

Vores rådgivning vedrører først og fremmest juridiske forhold ved indgåelse af kontrakter om udvikling eller levering af teknologi.

Her har HjulmandKaptain et tæt samarbejde med kunden for at fastlægge kravene til ydelsesomfang, installation, test og aflevering. Målet er at sikre, at eventuelle konflikter mellem leverandøren og dennes kunde ikke opstår. Opstår en tvist, rådgiver HjulmandKaptain om løsning heraf.

HjulmandKaptain rådgiver omkring beskyttelsen af rettigheder, der knytter sig til udvikling af tekniske anlæg, både i relation til maskindelen og i relation til den software og hardware, der måtte knytte sig til maskindelen.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Skal du indgå en kontrakt ifm. levering af teknologi?

Få en af vores advokater til at se på kontrakten

Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her