Mister fremtidige almindelige landmænd deres historiske grundforudsætning - nemlig selveje? Hvad er risikoen ved centralbankernes tilbagetrækning af likviditet? Det kan du høre nærmere om, når vi den 28. november 2018 kl. 13.00-16.00 inviterer til seminar med fokus på generationsskifte og landbrugets økonomiske situation.

Vi har inviteret Chefstrateg Svend Jørgen Jensen, som stiller skarpt på renteform, konjunkturspørgsmålet og strategiske overvejelser i landbruget.

Svend Jørgen Jensen vil i sit indlæg lægge vægt på spørgsmålet om fast eller variabel rente. Han gennemgår råvaremarkederne med den cykliske udvikling, besvarer vigtigheden af strategier på såvel rente- som råvaremarkederne, og så ser han nærmere på prisdannelsen på jord.

Du får derudover viden om, hvilke overvejelser du bør gøre dig i forbindelse med et generationsskifte, herunder også testamente og arv. Men er det overhovedet muligt at generationsskifte i dag, når man ser på landbrugets gældsætning?

Tilmeld dig seminaret, og hør nærmere.

Program
Kl. 13.00-13.05
Velkomst v/ Søren Nørgaard Sørensen, Advokat (L), Partner og Fagchef Landbrug

Kl. 13.05-14.45
Landbrugets økonomiske situation v/Svend Jørgen Jensen, Chefstrateg, Demetra Fondsmæglerselskab A/S

Kl. 14.45-15.00
Pause

Kl. 15.00-15.30
Umuliggør landbrugets gældsætning reelt generationsskifte - eller er der alligevel muligheder? v/ Birte Rasmussen, Advokat (H) og Partner

Kl. 15.30 - 16.00
Hvorfor er det så vigtigt at have styr på ægtepagt og testamente i et moderne landbrug? v/ Rebekka Højmark-Breiner, Advokat

Kl. 16.00
Afrunding og tak for i dag

Seminaret henvender sig til alle, der beskæftiger sig med driften af et moderne landbrug.

Seminaret er gratis - Tilmelding senest den 26. november 2018
Bemærk: Der er et begrænset antal pladser.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
HjulmandKaptain

Bemærk: HjulmandKaptain opbevarer dine tilmeldingsdata i op til 12 måneder efter arrangementets afholdelse. Dette gør vi for at kunne optimere vores arrangementer, og det er meget brugbart for os at kunne se, hvilke deltagere der var med til sidst lignende arrangement. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand.

Bemærk: Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig, som tages under arrangementet, må deles på HjulmandKaptains profiler på sociale medier (Facebook, LinkedIn og Instagram).

Tilmeld arrangement
28 november kl. 13:00 - 16:00 26 november Østre Havnegade 12, 5. sal, 9000 Aalborg Få rutevejledning