Hvordan kan du arbejde med bæredygtighed i offentlige udbud?

Podcast
14.03.2022

Hvornår bør bæredygtighed tænkes ind i offentlige udbud, og hvad ligger bag beslutningerne om til- og fravalg af bæredygtighedstiltag i de konkrete udbud?

Hør nærmere i denne podcast, hvor vores udbudsspecialister Martin Holmgaard Thomsen og Christian Norup har besøg af udbudskonsulent Kamille Bollerup. Kamille beskæftiger sig med miljøfokuserede indkøb, og hvordan man får miljøkrav og bæredygtighed ind i offentlige udbud. Og netop dét vil du høre meget mere om i denne podcast.

 

De vil i løbet af podcasten sætte fokus på 3 overordnede temaer:

  • Hvilke typer indkøb er bæredygtighed særligt relevant?
  • I hvilke faser i et udbud skal man indtænke bæredygtighed? Hvor skal man starte, og er der nogle faser, hvor det er uegnet at indtænke bæredygtighed?
  • Til- og fravalg af bæredygtighedstiltag – hvad er det, der motiverer, og hvad kan virke som en show-stopper?

 

Derudover vil de dele ud af nogle gode råd til dig som udbudskonsulent, der skal til at arbejde med bæredygtighed i udbud.

 

Podcasten er den første i vores nye serie af udbudsretlige podcasts, hvor du får indblik i en udbudspraktikers dagligdag ud fra et aktuelt emne.

 

Varighed: 48 min. og 17 sek.


Download podcast

Vil du vide mere om udbud?

Hos HjulmandKaptain er vores advokater specialister i udbud. Kontakt os for at høre nærmere eller læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Læs mere

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Ja tak, hold mig opdateret