20 jun 2019

Få styr på dine forsikringer, inden du rejser til udlandet

Skal du på ferie i udlandet, er det en god idé, at du har styr på, om dine forsikringer dækker dine behov, inden du tager afsted. I tilfælde af at du kommer til skade, kan det være rart at have overblik over din rejseforsikring og ulykkesforsikring.

Ulykkesforsikringen

Din ulykkesforsikring dækker ikke nødvendigvis skader ved ekstreme aktiviteter såsom bungy jumping, faldskærmsudspring og lignende. Har du derfor planlagt nogle bestemte aktiviteter på din rejse, bør du undersøge, om din ulykkesforsikring dækker netop disse aktiviteter.

Hvis du får en varig skade i udlandet, og der ikke er en ansvarlig skadevolder, er du nemlig afhængig af din ulykkesforsikring for at få erstatning.

Læs mere om, hvad en ulykkesforsikring dækker her eller hør mere i podcasten "Ulykkesforsikring - hvordan er du dækket?"

Rejseforsikringen

Det er også en god idé at have styr på din rejseforsikring, da du måske får brug for behandling i udlandet eller skal transporteres hjem til Danmark, hvis du kommer til skade.

Hvis du kommer til skade i udlandet, anbefaler vi, at du opsøger en læge hurtigst muligt for at få dokumenteret skaden, da det vil gavne din erstatningssag.

 

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Er du kommet til skade på ferien?

Vores advokater kan hjælpe med at danne et overblik over dine erstatningsmuligheder

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.