Få styr på dine forsikringer, inden du tager på ferie

Indsigt
10.07.2020

Uanset om du holder ferie i Danmark eller i udlandet, er det en god idé, at du har styr på, om dine forsikringer dækker dine behov, inden du tager afsted. I tilfælde af at du kommer til skade, kan det være rart at have overblik over din rejseforsikring og ulykkesforsikring.

Ulykkesforsikringen

Din ulykkesforsikring dækker ikke nødvendigvis skader ved ekstreme aktiviteter såsom bungy jumping, faldskærmsudspring og lignende. Har du derfor planlagt nogle bestemte aktiviteter under din ferie, bør du undersøge, om din ulykkesforsikring dækker netop disse aktiviteter.

 

Hvis du får en varig skade, og der ikke er en ansvarlig skadevolder, er du nemlig afhængig af din ulykkesforsikring for at få erstatning.

 

Læs mere om, hvad en ulykkesforsikring dækker her eller hør mere i podcasten "Ulykkesforsikring - hvordan er du dækket?"

 

Rejseforsikringen

Skal du udenlands, er det også en god idé at have styr på din rejseforsikring, da du måske får brug for behandling i udlandet eller skal transporteres hjem til Danmark, hvis du kommer til skade.

 

Hvis du kommer til skade i udlandet, anbefaler vi, at du opsøger en læge hurtigst muligt for at få dokumenteret skaden, da det vil gavne din erstatningssag.

Del: