Transport

Vores transportafdelings specialer omfatter rådgivning om kontrakts- og ansvarsforhold indenfor alle transportområder: Landevejs-, fly-, bane- og søtransport. Vi har en betydelig erfaring i at varetage reklamationsbehandling for vores kunder og at føre ansvars- og regressager ved domstolene.

Vi assisterer vores kunder med erhvervsretlig rådgivning om køb og salg/forsikring af transportmateriel, herunder skibe og fly, ligesom vi bistår vores kunder med kontakt til og forhandlinger med myndigheder.

Som følge af vores betydelige erfaring og store berøringsflade indenfor transporterhvervet sikrer specialafdelingen, at vores kunder hele tiden er opdateret med den seneste udvikling indenfor transportretten.

Vores rådgivning omfatter såvel rent danske forhold som internationale forhold. Da transport ofte går over grænser, er vi medlem af et internationalt netværk for transportadvokater. Dette sikrer, at vi også i udlandet altid vil kunne bistå med den nødvendige faglige ekspertise.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en erhvervsadvokat?

Book et gratis møde i dag

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et uforpligtende møde.