13. apr 2023 09:00

Webinar: Mellemkommunal refusion – Nyt på området

Vær med, når HjulmandKaptain afholder webinar om mellemkommunal refusion den 13. april 2023 kl. 9.00 – 10.15. Du bliver opdateret på nyeste retspraksis på området og får viden om, hvordan du skal forholde dig til blandt andet passivitet og etablering af opholdskommune.

Program for webinaret

På webinaret sørger vores specialister i mellemkommunal refusion Birgitte Pedersen og Mikkel Buchwald Møller for, at du får gode råd til dit arbejde samt viden om, hvilken betydning en række nye domme har i praksis.

Vi sætter fokus på:

  • Passivitet på børneområdet
  • Etablering af opholdskommune
  • Principiel sag om mellemkommunal refusion mellem Grønland og Danmark

Hvem er webinaret relevant for?

Dette webinar er relevant for dig, der beskæftiger dig med mellemkommunal refusion til daglig. Det kan være, at du er sagsbehandler eller ansat i en anden stilling ved en kommune.

Tilmeld dig webinaret

Vil du gerne nyde morgenkaffen, imens du bliver opdateret på ny praksis inden for mellemkommunal refusion, så sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig webinaret.

Det er gratis at deltage, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen
HjulmandKaptain 

13. april 2023 kl. 09:00 - 10:15 13. april 2023 Online

Dine oplægsholdere

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her