01. jun 2022 09:00

Webinar: Mellemkommunal refusion – Hvornår har en kommune ret til refusion?

Kom til webinar hos HjulmandKaptain den 1. juni 2022, hvor du endnu engang kan blive opdateret på nyeste praksis inden for mellemkommunal refusion.

Program for webinaret

Sager om mellemkommunal refusion opstår, når en ”udgiftstung” borger flytter fra en kommune til en anden. I den forbindelse opstår der jævnligt uenigheder mellem kommuner om, hvem der står tilbage med regningen.

Som sagsbehandler er det derfor vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke regler der gælder, og hvilke situationer der kan udløse mellemkommunal refusion.

På dette webinar kan du derfor høre advokaterne Birgitte Pedersen og Mikkel Buchwald Møller fortælle nærmere om den nyeste praksis på området, og hvordan du som sagsbehandler skal forholde dig. Derudover vil de blandt andet også komme ind på:

  • Praksis for borgere på forsorgshjem
  • Helt ny praksis inden for medvirken

Hvem er webinaret relevant for?

Webinaret er relevant for sagsbehandlere og andre medarbejdere ved kommunen, som beskæftiger sig med mellemkommunal refusion.

Tilmeld dig webinaret

Beskæftiger du dig med mellemkommunal refusion, og vil du gerne holde dig opdateret på reglerne inden for området, så tilmeld dig webinaret her

Deltagelse er gratis.

Vi ser frem til et godt webinar.

Med venlig hilsen
HjulmandKaptain

  

Vil du ikke gå glip af seneste nyt?

Er du interesseret i løbende at blive opdateret på nyheder inden for offentligret, så kan du læse mere og tilmelde dig vores nyhedsbrev her

1. juni 2022 kl. 09:00 - 10:15 1. juni 2022 Online

Dine oplægsholdere

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her