28. okt 2021 09:00

Webinar: Mellemkommunal refusion – Hvilke regler gælder?

Hvad viser nyeste praksis inden for mellemkommunal refusion, og hvilke forhold bør sagsbehandlere være særligt opmærksomme på? Det kan du høre nærmere om den 28. oktober 2021 kl. 9.00 – 10.15, når HjulmandKaptain inviterer til webinar.

Sager om mellemkommunal refusion opstår, når en ”udgiftstung” borger flytter fra en kommune til en anden. I den forbindelse opstår der jævnligt uenigheder mellem kommuner om, hvem der står tilbage med regningen.

Som sagsbehandler er det derfor vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke regler der gælder, og hvilke situationer der kan udløse mellemkommunal refusion.

På dette webinar kan du derfor høre advokaterne Birgitte Pedersen og Mikkel Buchwald Møller fortælle nærmere om den nyeste praksis på området, og hvordan du som sagsbehandler skal forholde dig.

Hvem er webinaret relevant for?

Webinaret er relevant for sagsbehandlere og andre medarbejdere ved kommunen, som beskæftiger sig med mellemkommunal refusion.

Tilmeld dig webinaret

Vil du holde dig opdateret på reglerne inden for mellemkommunal refusion, så tilmeld dig webinaret her 

Deltagelse er gratis. Sidste frist for tilmelding er den 28. oktober 2021.

  

Vil du ikke gå glip af seneste nyt?

Er du interesseret i løbende at blive opdateret på nyheder inden for offentligret, så kan du læse mere og tilmelde dig vores nyhedsbrev her

28. oktober 2021 kl. 09:00 - 10:15 28. oktober 2021 Online

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her