01. feb 2022 08:30

Webinar: Hvordan sikrer din virksomhed et godt arbejdsmiljø?

Kom til gratis webinar hos HjulmandKaptain den 1. februar 2022 kl. 8.30-10.00, hvor vi sætter fokus på arbejdsmiljøloven og trivsel på arbejdspladsen.

Vi befinder os i en tid, hvor mangel på arbejdskraft og Covid-19 har medført store udfordringer for det omskiftelige marked, vi befinder os i.

Derfor er det vigtigt for virksomheder at have de rette redskaber til at kunne fastholde sine værdifulde medarbejdere – og her kommer trivsel blandt andet ind i billedet.

Program for mødet

På webinaret sætter advokaterne Jakob S. Johnsen og Anna-Louise Bolther Andersen, i samarbejde med Nicolai Bo Pedersen fra Færch & Pedersen, fokus på arbejdsmiljøloven og trivsel på arbejdspladsen.

God trivsel på arbejdspladsen er altafgørende for både virksomhedens ansatte og for virksomheden selv. Men hvordan arbejder I med trivsel på en effektiv, operationel og vedholdende facon i din virksomhed?

Det kan du få svar på ved dette webinar, hvor du også vil blive opdateret på reglerne for arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Tilmeld dig webinaret

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan din virksomhed kan arbejde effektivt med trivsel på arbejdspladsen, så tilmeld dig webinaret.

Du tilmelder dig via mail til usk@70151000.dk

Tilmeldingsfristen er den 31. januar 2022 kl. 12.00.

Vi glæder os til at byde velkommen.

Med venlig hilsen
HjulmandKaptain

1. februar 2022 kl. 08:30 - 10:00 31. januar 2022 Online

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her