26. aug 2021 08:30

Webinar: Hvilke regler gælder for overførsel af personoplysninger til tredjelande som USA?

Arrangementet er afviklet

Se oversigten med kommende seminarer og webinarer på linket herunder

Arrangementer
Langt de fleste virksomheder overfører personoplysninger til USA, enten permanent eller midlertidigt. Men efter Schrems II-afgørelsen kan Privacy Shield ikke længere anvendes for overførsel til USA. Hvad betyder det for din virksomheds håndtering og overførsel af personoplysninger, og hvilke sikkerhedsforanstaltninger bør I tage? Det kan du høre mere om, når HjulmandKaptain inviterer til webinar den 26. august 2021 kl. 8.30 – 9.15 med fokus på overførsel af personoplysninger til tredjelande.

EU er netop kommet med anbefalinger, der giver anvisninger til, hvordan dataansvarlige i EU skal forholde sig til overførsel af personoplysninger til tredjelande som blandt andet USA. På baggrund af anbefalingerne fra EU har Datatilsynet udarbejdet en vejledning.

På dette webinar sætter vi fokus på, hvad anbefalingerne indeholder, Datatilsynets vejledning, og hvilken betydning det har for din virksomhed.

Program for webinaret  

Vores specialister i GDPR Karina Søndergaard, Niels Vase og Laura Stadum tager dig gennem de nye anbefalinger for overførsel af personoplysninger til usikre tredjelande og giver dig gode råd til, hvordan din virksomhed skal håndtere de skærpede retningslinjer.

Du kommer til at høre nærmere om:

  • Overførsel af personoplysninger til usikre tredjelande som USA
  • Overførsel af personoplysninger til Storbritannien efter Brexit
  • Brugen af standardkontrakter som overførselsgrundlag
  • Kontrol med underdatabehandlere i forhold til tredjelandsoverførsler
  • Tilpasninger til din virksomheds persondatapolitik

Hvem er webinaret relevant for?

Webinaret er relevant for alle, der arbejder i en virksomhed, hvor der sker overførsel af personoplysninger til tredjelande, herunder eksempelvis USA.

Overførslen kan blandt andet være i forbindelse med brug af databehandlere, som placerer dataene udenfor EU, f.eks. HR-systemer, marketingværktøjer, IT-software, apps mv.

Tilmeld dig webinaret

Vil du gerne høre mere om den nye vejledning for overførsel af personoplysninger til usikre tredjelande, og hvad den betyder for din virksomhed og de sikkerhedsforanstaltninger, I bør foretage, så sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig webinaret.

Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig her

Vi ser frem til at byde velkommen.

Med venlig hilsen
HjulmandKaptain

Der er lukket for tilmelding.

Arrangementet er afviklet

Se oversigten med kommende seminarer og webinarer på linket herunder

Arrangementer

Dine oplægsholdere

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning i forbindelse med GDPR?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her