14. dec 2021 17:00

Webinar: Hærvejsmotorvejen - Hvad betyder det for dig som nabo?

For at skabe overblik over, hvilken betydning anlæggelsen af den nye Hærvejsmotorvej har for de lodsejere, der bliver berørt, inviterer HjulmandKaptain til webinar tirsdag den 14. december 2021 kl. 17.00.

I april fremlagde regeringen en plan for fremtidens infrastruktur i Danmark kaldet ”Danmark fremad – infrastrukturplan 2035”.

Den 28. juni 2021 blev aftalen om ”Infrastrukturplan 2035” indgået.

Det fremgår af denne plan, at det er hensigten, at der skal anlægges en ny motorvej mellem Give og Billund, og en ny motorvej mellem Løvel og Klode Mølle ved Viborg.

Etableringen af en ny motorvej – også kaldet ”Hærvejsmotorvejen” – har været til meget diskussion i en lang periode. Med den nye aftale er der nu kommet yderligere klarhed over, hvor motorvejen forventes at blive anlagt. Dette gør også, at vi nu har et meget præcist grundlag for at vurdere, hvordan en ny midtjysk motorvej bliver, og hvordan du som lodsejer i den forbindelse bliver stillet.

Rettidig omhu er altafgørende ved disse store anlægsprojekter, og for at skabe overblik over, hvilken betydning anlægsprojektet har for de lodsejere, der bliver berørte, inviterer HjulmandKaptain til webinar den 14. december 2021 kl. 17.00.

Læs mere om Hærvejsmotorvejen og infrastrukturplanen for 2035 her

Program for webinaret

På webinaret vil advokat og ejerpartner Søren Nørgaard Sørensen og advokat Mikkel Buchwald Møller gennemgå følgende hovedpunkter:

  • Hvilken betydning har anlægsprojektet for lodsejere?
  • Hvad skal du som berørt lodsejer være opmærksom på?
  • Hvad er fremtidsudsigterne?
  • Hvad kan du som berørt lodsejer gøre?

Tilmeld dig webinaret

Vil du gerne høre mere om, hvilken betydning anlæggelsen af Hærvejsmotorvejen har for dig, så sæt kryds i kalenderen, og tilmeld dig webinaret.

Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig her

Vi ser frem til at byde velkommen.

Med venlig hilsen
HjulmandKaptain

14. december 2021 kl. 17:00 - 18:00 14. december 2021 Online

Dine oplægsholdere

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her