21. nov 2023 15:00

Webinar: Dine erstatningsmuligheder som voldsoffer

Har du, eller nogen du kender, været udsat for fysisk eller psykisk vold enten privat eller på arbejde, og vil du gerne afklares om dine muligheder for erstatning? Så vær med, når HjulmandKaptain inviterer til webinar om mulighederne for erstatning som voldsoffer tirsdag den 21. november 2023 kl. 15.00-15.45.

Program for webinaret

På webinaret vil advokaterne Marianne Fruensgaard og Janne Juul Wandahl sætte fokus på de faldgruber, der kan være, når du skal anmelde en skade efter vold. Volden kan have været af fysisk eller psykisk karakter, have fundet sted privat eller på arbejdspladsen.

Det kan eksempelvis være et voldeligt overfald af en borger, som man er ansat til at hjælpe.

På webinaret kommer erstatningsadvokaterne også omkring de forskellige overvejelser, du bør gøre dig, i forbindelse med en politianmeldelse af skaden, samt hvilke erstatningskrav du kan få dækket.

Har du en konkret problemstilling i relation til emnet, som du ønsker, vi behandler anonymt under webinaret, så er du også velkommen til at kontakte advokat Marianne Fruensgaard på mfr@70151000.dk

Du vil under webinaret også have mulighed for at stille spørgsmål via en chat.

Tilmeld dig webinaret

Kunne du tænke dig at vide mere om dine muligheder for erstatning efter en voldsepisode, og hvad du skal være opmærksom på, hvis du for eksempel vil anmelde volden til politiet, så tilmeld dig webinaret her 

Det er gratis at deltage – sidste frist for tilmelding er tirsdag den 21. november 2023.

Vi ser frem til at byde velkommen til dette webinar.

Med venlig hilsen
HjulmandKaptain

21. november 2023 kl. 15:00 - 15:45 21. november 2023 Online

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her