27. feb 2023 08:30

Webinar: Bliv klogere på NIS2 og find vejen til den gode implementering

NIS2-direktivet, som stiller nye krav til din virksomheds IT- og cybersikkerhed, er vedtaget, og nu skal det implementeres i dansk lovgivning. Dermed kan danske virksomheder og myndigheder se frem til en lang række krav, der både skal overholdes og dokumenteres. Kom med til webinar den 27. februar 2023 kl. 8.30 – 9.30, og få et overblik over, hvad du skal have styr på, inden reglerne træder endeligt i kraft den 18. oktober 2024.

Der er umiddelbart lang tid til den 18. oktober 2024. Men hvis du skal nå at have styr på både krav og dokumentation, som NIS2 fører med sig, gælder det om at komme i gang med arbejdet så hurtigt som muligt.

Program for webinaret

På webinaret dykker vi ned i NIS2 og gør dig klogere på kravene. Vi tager udgangspunkt i, hvordan du og din virksomhed helt konkret kan komme i gang med opgaven:

  • Hvem skal gøre noget?
  • Hvad skal de gøre?
  • Og hvilke dele af virksomheden skal de have fokus på?

Vi ser desuden også særligt på kravene til virksomhedens øverste ledelse, der får et direkte ansvar for overholdelse af direktivet. Manglende overholdelse kan bl.a. føre til sanktioner mod den øverste ledelse.

Hvad er NIS2?

NIS2 er et EU-direktiv, der skal sikre ens minimumskrav til virksomheders og myndigheders cybersikkerhed i hele EU. Formålet er at sikre, at virksomheder og offentlige institutioner, der anses som samfundskritisk, er modstandsdygtige over for cybertrusler. Årsagen til, at der er behov for sådanne regler, er, at både virksomheder og myndigheder i stigende grad oplever cyberangreb, der kan gøre stor skade på både samfundsmæssige og økonomiske aktiviteter, både i det enkelte land og på tværs af EU.

Hvem henvender webinaret sig til?

Webinaret henvender sig til ledere og alle, der arbejder med datasikkerhed hos både virksomheder og myndigheder, der er direkte omfattet af NIS2, men også hos alle de mange virksomheder, der er leverandører til NIS2-virksomhederne. Direktivet indeholder nemlig krav om øget leverandør-fokus og mange virksomheder vil derfor blive indirekte omfattet som leverandører.

Det forventes, at ca. 1.400 danske virksomheder bliver omfattet af NIS2-direktivet. Du kan se her, om din virksomhed forventes at blive omfattet

Hvad får du ud af at deltage?

  • Viden om, hvad NIS2 direktivet indeholder af krav
  • Viden om, hvordan du helt konkret kan gribe arbejdet med NIS2 an – også som leverandør

Tilmeld dig webinaret  

Vil du gerne med på webinaret, så tilmeld dig snarest muligt.

Det er gratis at deltage.

Tilmeld dig webinaret her

27. februar 2023 kl. 08:30 - 9:30 27. februar 2023 Online

Dine oplægsholdere

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her