08. nov 2023 09:00

Webinar: Bliv klogere på NIS2-direktivet, og kom i gang med implementeringen

NIS2-direktivet er vedtaget, og nu skal det implementeres i dansk lovgivning. Det stiller nye krav til danske virksomheder og myndigheders IT og cybersikkerhed. Din virksomhed kan derfor se frem til at møde en lang række krav, der både skal overholdes og dokumenteres.

Vi kan hjælpe dig med at få et overblik: Kom med til webinar om NIS2-direktivet den 8. november 2023 fra kl. 9.00 – 10.00. Her vil du blive klogere på, hvad du skal have styr på, inden reglerne træder i kraft den 18. oktober 2024.

Der er ikke særlig lang tid til den 18. oktober 2024, hvis man skal have styr på de krav, som NIS2-direktivet fører med sig. Det er derfor absolut en fordel at komme i gang med arbejdet med kravene så hurtigt som muligt.

Hvad er NIS2?

NIS2 er et EU-direktiv, der skal sikre ens minimumskrav til virksomheders og myndigheders cybersikkerhed i hele EU. Formålet er at sikre, at virksomheder og offentlige institutioner, der anses som samfundskritiske, er modstandsdygtige over for cybertrusler. Årsagen til, at der er behov for sådanne regler, er, at både virksomheder og myndigheder i stigende grad oplever cyberangreb, der kan gøre stor skade på både samfundsmæssige og økonomiske aktiviteter, både i det enkelte land og på tværs af EU.

Program for webinaret

På webinaret dykker vi ned i NIS2, og gør dig klogere på kravene. Vi tager udgangspunkt i, hvordan du og din virksomhed helt konkret kan komme i gang med opgaven, når vi sætter helt centrale spørgsmål i fokus:

  • Hvad er formålet med NIS2?
  • Hvem skal gøre noget?
  • Hvad skal der gøres?
  • Hvilke krav er der?

Vi ser desuden også på kravene til din virksomheds øverste ledelse, som får det direkte ansvar for overholdelse af direktivet. Det er et vigtigt fokus, for manglende overholdelse kan blandt andet føre til sanktioner mod den øverste ledelse.

Hvem henvender webinaret sig til?

Webinaret henvender sig til ledere og alle, der arbejder med datasikkerhed hos både virksomheder og myndigheder. Det gælder både hos virksomheder og myndigheder, der er direkte omfattet af NIS2, men også hos alle de mange virksomheder, der er leverandører til NIS2-virksomhederne. Direktivet indeholder nemlig også krav om øget leverandørfokus, og mange virksomheder vil derfor blive indirekte omfattet som leverandører.

Hvad kan du tage med dig fra webinaret?

Vores specialister sikrer, at du bliver fortrolig med, hvad NIS2-direktivet indeholder af specifikke krav. Du får konkrete råd med på vejen i forhold til, hvordan du kan gribe arbejdet med NIS2 an – både som direkte omfattet virksomhed eller myndighed, men også som leverandør.

Tilmeld dig webinaret  

Tilmeld dig webinaret i dag, så du ikke går glip af værdifuld viden, der styrker dit arbejde med NIS2. Det er gratis at deltage.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Bemærk: Webinaret afholdes med forventning om, at den danske lovtekst er kommet. Skulle det ske, at den danske lov endnu ikke er blevet vedtaget, vil webinaret blive udskudt.

8. november 2023 kl. 09:00 - 10:00 8. november 2023 Online

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her