27. nov 2023 09:00

Webinar: Bliv klogere på DORA-forordningen

Den 28. marts 2023 har det Europæiske Råd og Europa-Parlamentet vedtaget en ny forordning: Digital Operational Resilience Act (DORA). DORA er en sektorspecifik regulering inden for den finansielle sektor, som består af regler vedrørende IT- og cybersikkerhed. Sammen med NIS2-direktivet er cybersikkerhed derfor nu for alvor kommet på dagsordenen. HjulmandKaptain inviterer derfor til webinar, hvor du kan blive klogere på DORA-forordningen.

Vi byder velkommen den 27. november 2023 kl. 9.00 – 10.00. Her kan du nyde morgenkaffen, mens vores specialister fortæller dig mere om forordningen, og hvad den kommer til at betyde for dit arbejde.

DORA træder i kraft den 16. januar 2025, og selvom det umiddelbart synes langt ude i fremtiden, så er det nu, du skal tage arbejdshandskerne på, for DORA-forordningen kommer med en lang række af krav.

Hvad er DORA?

DORA er en EU-forordning, der skal sikre lige krav til den finansielle sektors cybersikkerhed i hele EU. Formålet er at sikre, at den finansielle sektor er modstandsdygtig over for cybertrusler. Årsagen til de nye regler er, at vi i stigende grad oplever cyberangreb, som kan medføre stor skade på både samfundsmæssige og økonomiske aktiviteter.

Program for webinaret

På webinaret dykker vi ned i DORA-forordningen, og gør dig klogere på kravene. Du får mere viden om blandt andet:

  • Hvad formålet med forordningen er
  • Hvad IKT er
  • Hvem der skal gøre noget
  • Hvilke krav der følger af DORA

Hvem henvender webinaret sig til?

Webinaret henvender sig til ledere og alle, der arbejder med datasikkerhed inden for den finansielle sektor. DORA finder anvendelse på blandt andet kreditinstitutter, banker, e-pengeinstitutter, værdipapircentraler, markedspladser, forsikrings- og genforsikringsselskaber med videre.

Hvad får du ud af at deltage?

Vores specialister sørger for, at du bliver opdateret på, hvad DORA-forordningen indeholder af specifikke krav. Du får konkrete råd med på vejen i forhold til, hvordan du kan gribe arbejdet med DORA an i praksis.

Tilmeld dig til webinaret

Tilmeld dig webinaret i dag, og undgå at gå glip af værdifuld viden, der gør dig i stand til at efterleve de nye krav. Det er gratis at deltage.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

27. november 2023 kl. 09:00 - 10:00 27. november 2023 Online

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her