27. jun 2023 10:00

HjulmandKaptains FIDIC-Netværk - 2. Arrangement

Tirsdag den 27. juni 2023 inviteres du til næste arrangement i HjulmandKaptains FIDIC-Netværk.

Beskæftiger du dig med FIDIC eller internationale entreprisekontrakter? Så er HjulmandKaptains FIDIC-Netværk en oplagt mulighed for dig. Netværket henvender sig blandt andet til inhouseadvokater og jurister, ingeniører, projektledere og dig, der arbejder med contract management.

Netværkets nyeste medlem DI Byggeri (Dansk Industri) har tilbudt at lægge lokaler til. Mødet afholdes derfor på H. C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V i tidsrummet kl. 10.00 - 13.00.

Dagens program

Det er lykkedes at få to store kapaciteter på hvert deres område til at holde oplæg.

Vi har fornøjelsen af at byde velkommen til voldgiftdommer, advokat samt Solicitor Niels Schiersing. Niels er en meget erfaren international voldgiftsdommer – også indenfor komplekse entrepriseretlige tvister. Niels vil øse ud af sin internationale erfaring både i relation til, hvordan man undgår tvister, og (skulle uheldet være ude), hvordan man bedst håndterer dem.

Herudover får vi besøg af Jonas Gredal, VP hos Marsh. Jonas er uddannet advokat og forsikringsmægler og arbejder til dagligt som Construction Practice Leader hos Marsh, der yder
verdensomspændende rådgivning vedr. forsikring og risikoafdækning. Jonas har omfattende erfaring med forsikring af komplekse entrepriser – også på tværs af landegrænser.

DI Byggeri byder på en sandwich efter mødet.

Om HjulmandKaptains FIDIC-Netværk

Flere og flere anvender FIDIC-kontrakter, både nationalt og internationalt. Vi vil derfor med dette netværk sætte fokus på de faldgruber og muligheder, der er inden for FIDIC samt skabe et forum for professionel sparring og dialog på tværs af aktører inden for bygge- og anlægsbranchen, både on- og offshore.

Du kan læse mere om netværket her

Tilmeld dig netværksmødet

Tilmelding senest fredag den 16. juni 2023 på mail til mmd@70151000.dk.

Du vil modtage en mail med bekræftelse på din deltagelse.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
HjulmandKaptains FIDIC-Netværk

27. juni 2023 kl. 10:00 - 13:00 16. juni 2023 H. C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V Få rutevejledning

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her