09. dec 2021 08:30

GDPR-Academy - Arrangement 12

Den 9. december 2021 inviterer vi til det 12. arrangement i HjulmandKaptains GDPR-Academy.

GDPR-Academy er denne gang den 9. december 2021

kl. 8.30 - 10.30 for private virksomheder 
kl. 13.30 - 15.30 for offentlige institutioner

Arrangementet afholdes både fysisk og virtuelt, så angiv ved tilmelding, hvordan du ønsker at deltage. 

Emnerne for de to arrangementer

Emnerne for private virksomheder vil være:

  • Behandling af personoplysninger på sociale medier
  • Årshjul – Hvilke løbende driftsopgaver er der?
  • Kort introduktion til EU's forslag til AI-forordning
  • Datatilsynets nye vejledning om kontrol med databehandlere

Emnerne for offentlige institutioner vil være:

  • Behandling af personoplysninger på sociale medier
  • Automatiske afgørelser
  • Kort introduktion til EU's forslag til AI-forordning
  • Datatilsynets nye vejledning om kontrol med databehandlere

Tilmeld dig arrangementet

Sidste frist for tilmelding til det 12. arrangement i HjulmandKaptains GDPR-Academy er den 6. december 2021 på mail til tni@70151000.dk

Du vil modtage en mail med bekræftelse på din deltagelse.

Link til virtuel deltagelse, vil du modtage umiddelbart op til arrangementerne.

Er du endnu ikke medlem af HjulmandKaptains GDPR-Academy?

Er du ikke medlem af HjulmandKaptains GDPR-Academy, men er interesseret i at høre nærmere, kan du læse mere om HjulmandKaptains GDPR-Academy her

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
HjulmandKaptains GDPR-Academy

Kunne du tænke dig at modtage persondata-nyheder i din indbakke, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

9. december 2021 kl. 08:30 - 15:30 6. december 2021 Virtuelt eller fysisk hos HjulmandKaptain, Østre Havnegade 12, 5. sal, 9000 Aalborg Få rutevejledning

HjulmandKaptains persondatateam

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her