Stiven Larsen

Advokat (L), Cand.merc.jur., Fagchef IT-, teknologi- og markedsføringsret

Kontaktoplysninger
Mobil: +45 20 60 58 58
Telefon: +45 72 21 17 19
LinkedIn:
Beskrivelse

Stiven Larsen kom til HjulmandKaptain i 2014 efter at have arbejdet i en anden større advokatvirksomhed i 3 år. Stiven har specialiseret sig inden for markedsføringsretten samt IT-retten (immaterialretten), hvorfor Stiven samtidig er fagchef for IT & Teknologi samt markedsføringsret. Stiven rådgiver blandt andet små og mellemstore virksomheder om anskaffelse af IT, indgåelse af udviklingsaftaler og mange andre IT-aftaler, ligesom Stiven både rådgiver og fører sager inden for immaterialretten ved domstolene.

Ved siden af immaterialretten, arbejder Stiven med generel erhvervsret.

Stiven har rig undervisningserfaring. Stiven har blandt andet undervist på universitetet, erhvervsakademier og underviser på nuværende tidspunkt på Martec i Frederikshavn. Ved siden af undervisningen afholder Stiven årligt et stort antal foredrag om blandt andet digital markedsføring, IT-ret, generel immaterialret, iværksætteri og generel erhvervsret.

Stiven er endvidere tilknyttet HjulmandKaptains iværksætterhold, hvor han jævnligt underviser iværksættere i generel jura samt rådgiver dem omkring opstart af deres virksomhed. På baggrund af ovenstående, har Stiven indgående kendskab til webshops og de regler, der gælder herfor.

Stiven Larsen er uddannet cand.merc.jur fra Aalborg Universitet i 2011 og cand.jur fra Aarhus Universitet i 2016 og har arbejdet i advokatbranchen siden 2011.

Primære arbejdssted Frederikshavn

Kontaktoplysninger

Mobil

+45 20 60 58 58

Telefon

+45 72 21 17 19

Mail

Lene Sørensen

Advokatsekretær

Telefon
Mail