Få en gratis vurdering af din personskadesag

Når man er kommet til skade, melder der sig en række spørgsmål. Bliver jeg rask? Kan jeg beholde mit arbejde? Får jeg råd til at leve, som jeg gjorde før? Forsikringsselskaberne rådgiver ikke om dine samlede muligheder for erstatning og forsikring. Den tilskadekomne og forsikringsselskabet har i princippet modsatrettede interesser. Hvis du vil være sikker på at få den erstatning, du er berettiget til, bør du derfor få en advokat til at se på din sag.

Uanset hvad din tvivl går på, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan tilbyde dig en uforpligtende samtale eller et møde, hvor vi vurderer, om det kan betale sig for dig at inddrage en advokat. I den forbindelse rådgiver vi også om de muligheder, der kan være for at få dækket udgiften til advokatbistand.

Det første møde med en af vore erstatningsadvokater er gratis.

Under det indledende møde foretager vi en samlet vurdering af dine muligheder for erstatning og forsikring.

Du kan blandt andet få svar på følgende spørgsmål 

  • Hvem betaler helbredelsesudgifter?
  • Er jeg berettiget til sygedagpenge?
  • Kan jeg få dækket mit løntab?
  • Skal jeg selv anmelde skaden - til hvem og hvornår?
  • Kan jeg få godtgørelse for svie og smerte?
  • Hvem vurderer de eventuelle varige gener?
  • Hvilken rolle spiller Arbejdsmarkedets Erhvervssikring?
  • Hvem vælger speciallæge?
  • Hvornår bør jeg inddrage advokat?
  • Kan sagen genoptages?

Hos HjulmandKaptain har vi specialiseret os i alle forhold vedrørende erstatning for personskade. Vi har et team af jurister, der udelukkende beskæftiger sig med rådgivning om forsikring og erstatning.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende møde vedrørende din sag, kan du kontakte os på telefon 70 15 10 00 eller pr. e-mail mail@70151000.dk.

Du får herefter kontakt til en af vores specialuddannede erstatningssekretærer, der sammen med dig finder et mødetidspunkt.

Det er en fordel, at du til mødet medbringer alle papirer, der vedrører sagen, således at du får mest mulig ud af mødet. Det kan for eksempel være korrespondance med forsikringsselskab, Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, læge akter og kommunale akter.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Få en gratis vurdering af din personskadesag

Vi tilbyder et første gratis møde, hvor du kan få en vurdering af din personskadesag

Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et gratis og uforpligtende møde.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.