De rigtige historier

De rigtige historier - erstatning ved personskade

Hos HjulmandKaptain har vi specialiseret os i alle forhold vedrørende erstatning for personskade. Vi har et team af jurister, der udelukkende beskæftiger sig med rådgivning om forsikring og erstatning.

Marianne Fruensgaard, Advokat (H), Partner, fortæller her om vores erstatningsafdeling.

Rasmus var som toårig passager i en bil, som forulykkede. Han fik brud på nakken og lammelser i højre side. HjulmandKaptains personskade sagsbehandling hjalp Rasmus og hans mor videre.

Jakob Sørensen blev i 2004 klemt mellem 2 sættevogne og var tæt på at dø. Jakob er nu i gang med revalidering og en ny uddannelse.

Carina Irene Elmholt blev i 2007 sparket i ansigtet af en hest, hun er i dag i flexjob. HjulmandKaptains sagsbehandling gav Carina fuld erstatning.

Elie Chaghouri var i 2002 ivolveret i en færdelsulykke, og fik en skade i nakken og i ryggen. Han er i dag i flexjob. HjulmandKaptain behandlede Elies personskade

Lone Lundgaard Jørgensen blev påført en fatal patientskade ved en operation i 2010, hun er i dag på førtidspension.

Er du selv kommet til skade, hjælper vi dig gerne med en gratis vurdering af din sag >>

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Ønsker du at få en erstatningsadvokat til at se på din sag?

Vi tilbyder et første gratis møde, hvor du kan få en vurdering af din personskadesag

Ønsker du en samlet vurdering af dine muligheder for erstatning og forsikring, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et uforpligtende møde.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her