Skal vi være ekstern DPO for din organisation?

Hos HjulmandKaptain kan vi tilbyde at løse opgaven som DPO i din organisation.

Vores specialister i databeskyttelse har mange års erfaring som ekstern DPO for en lang række kommuner og offentlige organisationer. Du er derfor sikret en DPO, som både er uafhængig og har indgående kendskab til databeskyttelse og de opgaver, der ligger i rollen som DPO.

 

Vi tilbyder dig:

  • En fast tilknyttet DPO fra HjulmandKaptains databeskyttelsesteam, som altid er opdateret på regler, love og krav, deltager i kurser og underviser heri.
  • En ekstern DPO med stort fokus på at lære din organisation at kende, så rådgivningen tager udgangspunkt i din organisations konkrete behov og ønsker.
  • En stedfortræder for den fast tilknyttede DPO i ferieperioder eller ved sygdom, så din organisation aldrig står alene.
  • Et samarbejde, hvor DPO’en sørger for at begrunde sine vurderinger og inddrage din organisations kontaktperson og relevante medarbejdere, så vores viden bliver i din organisation, og værdifuld viden derfor ikke går tabt.

DPO-support til din interne DPO

 

Har din organisation en intern DPO, som har brug for løbende sparring med en specialist, så tilbyder vi også DPO-support. Kontakt os og hør nærmere.

Fast eller variabel pris – vælg den løsning, der passer din organisation 

Vi tilbyder at varetage rollen som ekstern DPO til enten en fast månedlig pris eller til en variabel pris. Du bestemmer selv, hvilken løsning der passer til din organisation. Kontakt os, så vi sammen kan finde den rigtige model for dig.

 

DPO-rollen kan også indkøbes på deltid eller i samarbejde med andre

En af fordelene ved at outsource DPO-rollen er også, at funktionen kan indkøbes på deltid. Derudover styrker det uafhængigheden og funktionsadskillelsen. Endelig kan flere myndigheder indkøbe funktionen i samarbejde, hvilket både kan nedbringe omkostningerne og bidrage til erfaringsudveksling.

 

Skal vores specialister varetage rollen som ekstern DPO i din organisation?

Overvejer din organisation en ekstern DPO, eller har du spørgsmål til muligheden for et samarbejde, så er du velkommen til at kontakte vores specialister i databeskyttelse for at høre nærmere.

 

Vi indleder altid med en uforpligtende samtale, hvor vi sammen ser nærmere på, hvilke behov der er i din organisation, og hvordan vi imødekommer dem bedst muligt ud fra, hvordan din organisation er bygget op.

  • ” Vi er glade for vores eksterne DPO-samarbejde og for at have en sparringspartner, som er til at få fat på, og som kan ”oversætte” de lidt komplekse GDPR-regler, så vi har bedre mulighed for at overholde dem i praksis. ”

    Peter Ydesen, Teknisk Chef hos Hirtshals Havn

  • ” Ved at vælge en ekstern DPO har vi ikke kun opfyldt loven. Vi har også fået adgang til en ekspertise og viden, der er med til at styrke vores organisation. ”

    Sine Kjær, Stabschef, Økonomi- og Personaleforvaltningen

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev