Det nordjyske advokatfirma Partnerz med kontorer i Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn bliver nu en del af advokatfirmaet HjulmandKaptain. Det sker som en naturlig konsekvens af den generelle konsolidering inden for branchen, der går i retning af større og mere specialiserede enheder. HjulmandKaptain bliver nu blandt de 15 største advokatvirksomheder i Danmark.

HjulmandKaptain, der i dag er et af Jyllands største advokatfirmaer, med kontorer i Aalborg, Aarhus, Hjørring, Frederikshavn og Sæby overtager nu det nordjyske advokatfirma Partnerz (tidligere Hjortlund & Partnere):

- Vi er meget tilfredse med, at vi nu er nået til enighed om overtagelsen. Partnerz har et solidt omdømme og et godt kundegrundlag opbygget over mange år. Derfor ser vi mange synergier til glæde for både kunder og medarbejdere og ser frem til at hilse de nye folk velkomne, siger partner og bestyrelsesformand i HjulmandKaptain Per Christensen.

Alle fire partnere i Partnerz bliver nye partnere i HjulmandKaptain, og i det hele taget er der tale om et fornuftsægteskab med baggrund i kundernes øgede behov for specialiseret rådgivning:

- Samfundet og den verden vi lever i bliver stadig mere kompleks. Dermed bliver den juridisk rådgivning og bistand, som vi skal udføre, også mere kompleks. Det gælder ikke mindst hos erhvervskunderne, der skal agere i en global verden med forskellige regler i forskellige regioner, og på et hjemmemarked, der bliver stadig mere regeltungt. Derfor går det kun én vej i vores branche - større enheder med større slagkraft, hvor der kan ydes specialiseret hjælp og rådgivning inden for specifikke områder, fortsætter Per Christensen.

Denne udvikling har man erkendt hos Partnerz, og det er den væsentligste grund til ønsket om at blive en del af HjulmandKaptain:

- Med syv advokater og i alt 23 medarbejdere fordelt på tre kontorer er vi i dag et mellemstort nordjysk advokatfirma. Det kunne vi godt blive ved med at være et stykke tid endnu, men vi kan se en række markante fordele ved at blive en del af HjulmandKaptain på nuværende tidspunkt. Derfor er vi i ejerkredsen enige om, at vi hellere vil være en lille del af en fremtidssikret stor organisation end en stor del af en lille organisation, og her var HjulmandKaptain det helt naturlige valg, pointerer advokat og partner Bjarne Damm Johansen fra det nuværende Partnerz.

Formelt sker overtagelsen pr. 1. januar 2013 og forud venter en del planlægning og strukturering af det fremtidige arbejde. Direktør hos HjulmandKaptain Anders Thorup mener dog, at det bliver en overskuelig øvelse, idet de to virksomheder komplementerer hinanden godt:

- Partnerz er et perfekt match for os. De har en seriøs profil og en ydmyg tilgang til kunderne, og derudover har Partnerz kontorer i tre af de nordjyske byer, hvor vi også er til stede. Her er det selvsagt helt naturligt at smelte de fysiske rammer sammen og udnytte de synergier, der foreligger, forklarer han og fortsætter: Vi har vores nye store domicil i Hjørring, og i Frederikshavn er vi næsten færdige med en tilbygning på 450 kvadratmeter. I Aalborg har vi også gode fysiske rammer og plads til udvidelse, så derfor passer Partnerz perfekt ind i vores langsigtede strategi om at konsolidere vores position som et af Jyllands bedste og største advokatfirmaer.

Med overtagelsen af Partnerz har HjulmandKaptain samlet set flere end 50 jurister og knap 130 medarbejdere. Herved rykker det store nordjyske advokatfirma med hovedsæde i Aalborg op i top 15 over Danmarks største advokatfirmaer - primært overgået i størrelse af store københavnske advokatfirmaer.

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Book et gratis møde i dag

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et uforpligtende møde.