Pr. 1. april 2011 pålægges der gebyr på selskabsregistrering

Den 1. april 2011 bliver der indført gebyrer på registreringer af selskabsretlige ændringer m.m. for anpartsselskaber (ApS) og aktieselskaber (A/S), samt øvrige selskaber med begrænset ansvar.


Registreringsgebyret fremgår af nedenstående takster:

 

Registrering Gebyrtakst (DKK)
Webreg: Stiftelse af selskab 670,00
Webreg: Ændring 180,00
Øvrig stiftelse 2.150,00
Øvrig ændring 340,00
Genoptagelse 350,00

 

 

 

 

 

 

 

 

Der skal dog IKKE betales gebyr ved blandt andet ændring af revisor og regnskabsår, ændring af adresse og hjemsted m.m.


Der opkræves kun ét gebyr pr. registrering - også selvom denne måtte indeholde flere ændringer. Det samme er tilfældet, hvis der skal foretages flere registreringer ved én transaktion (fx en fusion eller en spaltning).


Som det kan ses af ovenstående tabel vil det være billigere at registrere oplysninger digitalt i Webreg, end hvis registreringen indsendes pr. almindelige post. Såfremt Webreg ikke måtte være funktionsdygtigt, har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen oplyst, at en anmeldelse i papirform indsendt med almindelig post efter omstændighederne vil blive pålagt et gebyr, som ville have været afkrævet såfremt Webreg har funktionsdygtigt. Dette kræver dog, at det overfor Erhvervs- og Selskabsstyrelsen tydeligt er anført årsagen til papiranmeldelsen.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Book et gratis møde i dag

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et uforpligtende møde.