Konkurrenceret - En aktiv indsats beskytter dig mod utilsigtede lovbrud

Det er de færreste virksomheder, der overtræder konkurrenceloven med fuldt overlæg.

Vi ser dog ofte, at virksomheder enten har svært ved at opdage deres ”overtrædelser” selv, eller at de ikke får identificeret de potentielle, skærpede risikoområder af konkurrenceloven, som de er i fare for at overtræde.

 

Risikoen kan du begrænse med et compliance-program.

 

Hos HjulmandKaptain har vores specialister i konkurrenceret erfaring med både at udvikle skræddersyede compliance-programmer til virksomheder, men vi kan også sørge for en effektiv implementering og eventuel opfølgning. Det sikrer dig, at din virksomhed kan overholde konkurrenceloven både i dag, men også fremadrettet.

 

Et compliance-program fra HjulmandKaptain begrænser din risiko markant

Konkurrenceloven gælder for alle virksomheder - store som små. Og selv utilsigtede overtrædelser kan udløse store bøder og skade din virksomhed. Vi står derfor klar til at hjælpe dig.

Du kan få vores hjælp til:

  • Udvikling og implementering af et skræddersyet compliance-program
  • Grundigt eftersyn af din virksomheds eksisterende aftaler og vedtagelser
  • Rådgivning i og vurdering af virksomhedens adfærd – f.eks. risikoen for utilsigtet at deltage i en ulovlig samordnet praksis
  • Rådgivning i væsentlige strategiske kontrakter for at sikre, at de ikke kendes ugyldige på grund af ulovlige klausuler
  • Vurdering af, om virksomheden er dominerende på et eller flere markeder og betydningen for bl.a. prissætning og rabatsystemer
  • Beredskab i tilfælde af et kontrolbesøg (”Dawn Raid”)

Lad vores specialister i konkurrenceret hjælpe dig

Hos HjulmandKaptain har vores advokater mangeårig erfaring i at udvikle skræddersyede compliance-programmer og sikre en effektiv implementering hos virksomheder fordelt over hele landet. Vi kan også hjælpe dig sikkert igennem konkurrenceloven.

 

Kontakt os for en uforpligtende afklaring af, hvordan din virksomhed er stillet, og hvordan vi sammen kan hjælpe dig bedst muligt. 

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev