Skat

Få kvalificeret rådgivning om din virksomheds skatteforhold

Skat er ikke kun regnskaber - skat er også jura. Undgå ubehagelige overraskelser med kvalificeret rådgivning om din virksomheds skatteforhold. Betal hverken for meget eller for lidt i skat - men lige præcis det, du skal.

Vores rådgivning vedrører såvel den enkelte virksomheds beslutning om skatte- og afgiftsmæssige forhold i den daglige drift, som virksomhedens og ejernes dispositioner om eksempelvis ændringer i ejer-/koncernstruktur, gennemførelse af generationsskifter og virksomhedsopkøb eller virksomhedssalg, køb og salg af ejendomme og andre aktiver, salg af værdipapirer mv..

Vi repræsenterer endvidere vores kunder i skattesager både ved administrative klageinstanser og i retssager ført ved de ordinære domstole.

Står din virksomhed med en skattesag og ønsker kvalificeret rådgivning, så er du altid velkommen til at kontakte vores specialister i skatteret. Du kan også læse mere om vores rådgivning på Skattesagsadvokaterne.dk, som er en del af HjulmandKaptain.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en skatteadvokat?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her