Råd og anvisninger vedrørende bestyrelsens arbejde

Råd og anvisninger vedrørende bestyrelsens arbejde

Sammensætningen af en bestyrelse skal afspejle, hvilke kompetencer det enkelte selskab har brug for på et givet tidspunkt. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at selskabets behov for kompetencer kan ændre sig over tid, og at der dermed også kan være grund til løbende at overveje, om bestyrelsen har den rette sammensætning. 

Samtidig skal man være opmærksom på, at der gennem de seneste 10-15 år er sket en markant forhøjelse af de krav, der stilles til bestyrelsen og dens arbejde. Reguleringen af bestyrelsens opgaver, arbejde og ansvar er blevet mere omfattende, og det er derfor vigtigt, at man sikrer sig, at bestyrelsen er ”klædt rigtigt på”. 

HjulmandKaptains erhvervsadvokater har stor erfaring i bestyrelsesarbejde, og en række af advokaterne hos HjulmandKaptain har gennemgået forskellige relevante bestyrelsesuddannelser. Vi kan derfor hjælpe med råd om tilrettelæggelsen af bestyrelsens arbejde, herunder tilrettelæggelsen af bestyrelsens arbejdsform, møder, rapportering m.v.

Dette kan naturligvis dels ske ved, at en af HjulmandKaptains erhvervsadvokater er medlem af bestyrelsen, hvilket adskillige af vores erhvervsadvokater har stor erfaring med. Men det kan også ske ved, at vi som ekstern rådgiver hjælper bestyrelsen eller ejerkredsen med at få skabt de mest professionelle og velfungerende rammer for bestyrelsesarbejdet.

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat med speciale i selskabsret?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.