Gratis GDPR-Tjek

Få et gratis GDPR-Tjek hos HjulmandKaptain

Overholdelse af databeskyttelsesreglerne er en løbende proces, og hos HjulmandKaptain tilbyder vi et gratis GDPR-Tjek, hvor du får indblik i, hvad der skal til for at blive compliant.

Med et gratis GDPR-Tjek får du sparring fra vores specialister i persondataret. De hjælper dig med at få overblik over, hvor du skal sætte ind, og hvordan arbejdet med GDPR kan vedligeholdes i din virksomhed.

Det får du ud af et gratis GDPR-Tjek

Et gratis GDPR-Tjek hos HjulmandKaptain varer 1 time og indebærer blandt andet:

  • En indledende drøftelse med dig (og/eller den GDPR-ansvarlige), hvor vi taler generelt om din virksomheds behandling af personoplysninger. Herunder hvilke oplysninger I behandler om medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, og hvilke personoplysninger I behandler om besøgende på jeres hjemmeside og andre digitale medier, samt om I har regler for, hvordan personoplysninger behandles, og hvornår de slettes igen.
  • En drøftelse af, hvilket nødvendigt dokumentationsmateriale I skal have udarbejdet.
  • En drøftelse af, hvordan oplysningspligten kan opfyldes overfor de registrerede (medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere mv.).
  • En kort drøftelse af jeres håndtering af databehandleraftaler.
  • En drøftelse af jeres procedure for håndtering af databrud.
  • En anbefaling til, hvordan I skal prioritere GDPR-opgaverne samt en indsigt i Datatilsynets fokusområder.
  • Anbefalinger til, hvordan I fremadrettet kan arbejde med GDPR samt sikre vedligeholdelse heraf.

Hvordan foregår et GDPR-Tjek?

Et GDPR-Tjek foregår online eller hos os, og det kræver blot, at du afsætter 1 time til afholdelse af mødet samt forinden har fundet det dokumentationsmateriale og de fortegnelser og politikker frem, som I har udarbejdet i virksomheden.

Et uforpligtende tilbud

Et GDPR-Tjek hos os er ganske uforpligtende. Det står dig og din virksomhed frit for, om I efterfølgende vil benytte HjulmandKaptains persondatateam til at sikre virksomhedens compliance med GDPR, men vi står naturligvis til rådighed og kan hjælpe med både tilretninger og udformning af dokumentationsmateriale, politikker mv.

Bestil et gratis GDPR-Tjek

Er din virksomhed interesseret i et gratis GDPR-Tjek, så tag endelig kontakt og lad os finde et tidspunkt, der passer dig. Har du spørgsmål til GDPR generelt, er du også altid velkommen til at kontakte os. Vores advokater med speciale i persondataret står klar til at hjælpe dig.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat med speciale i persondata og persondataloven?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her