GDPR-Netværk for finansielle virksomheder

Bliv en del af HjulmandKaptains GDPR-Netværk for finansielle virksomheder

Er du ansvarlig for overholdelse af databeskyttelsesreglerne hos en finansiel virksomhed? Og kunne du tænke dig at være en del af et lukket netværk, hvor du kan sparre med ligesindede og specialister inden for GDPR?

Så er HjulmandKaptains GDPR-Netværk for finansielle virksomheder måske det rette for dig.

Du bliver en del af et dedikeret og professionelt netværk, hvor fokus er på, hvordan persondatareglerne overholdes og efterleves hos finansielle virksomheder, herunder banker, pensions- og forsikringsselskaber mv.

Netværket er relevant for dig, der sidder som jurist, informationssikkerhedsansvarlig, databeskyttelsesrådgiver eller på anden vis er ansvarlig for håndtering af personoplysninger i en finansiel virksomhed.

GDPR i samspil med den finansielle lovgivning

At overholde og efterleve persondatareglerne kræver et konstant fokus og stiller krav til løbende tilpasning til nye regler, arbejdsgange og procedurer. Dette netværk har derfor til formål at skabe et forum, hvor du som ansvarlig for GDPR i en finansiel virksomhed kan sparre med andre, der sidder med samme udfordringer, og som ligeledes skal håndtere persondatareglerne i samspil med den finansielle lovgivning.

Det får du ud af at være medlem

Som medlem af HjulmandKaptains GDPR-Netværk for finansielle virksomheder får du råd og vejledning til, hvordan du kan håndtere de mange regler og potentielle udfordringer.

Du bliver opdateret på ny praksis og fortolkning af reglerne, ligesom vores specialister i persondataret løbende vil holde oplæg om et specifikt, aktuelt persondataretligt emne, som kan skabe grundlag for sparring og dialog på tværs.

Som medlem får du dermed:

  • Nyeste viden inden for håndtering af persondatareglerne - i relation til den finansielle lovgivning
  • Sparring på konkrete persondataretlige udfordringer
  • Specialisters råd og faglige vurdering

Møderne afholdes to gange årligt og vil finde sted på HjulmandKaptains kontorer i Aalborg eller Aarhus.

Det er gratis at være medlem af netværket.

Specialister med erfaring fra bank- og forsikringsverdenen

HjulmandKaptains persondatateam er specialister i persondatareglerne og har derudover indgående erfaring fra bank- og forsikringsverdenen. Du vil derfor blive mødt af specialister med indgående kendskab til de problemstillinger og udfordringer, der gør sig gældende i finansielle virksomheder.

Lyder det interessant for dig?

Kunne du tænke dig at blive en del af HjulmandKaptaptains GDPR-Netværk for finansielle virksomheder, så kan du tilmelde dig på mail til lbb@70151000.dk

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre nærmere, er du også velkommen til at skrive eller ringe til Sandra Carrillo Moustgaard på mail: scm@70151000.dk eller tlf.: +45 7221 1730.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat med speciale i persondata og persondataloven?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her