Insolvens

HjulmandKaptain rådgiver virksomheder og privatpersoner om alle retlige spørgsmål om insolvens, herunder konkurs, rekonstruktion og frivillige gældsordninger. Vores rådgivning indenfor insolvensret omfatter både bistand og rådgivning til sikring af tilgodehavender og sikring af virksomheders videreførelse eller eventuelle afvikling.   

HjulmandKaptain har i kraft af et betydeligt antal sager i insolvensret stor erfaring i behandling af konkursboer, rekonstruktioner og frivillige gældsordninger.

Vores kunder får glæde af den erfaring, når der skal rådgives og forhandles om væsentlige punkter såsom det korrekte tidspunkt for en henvendelse til kreditorerne, muligheden for at opnå en kreditordning eller foretage et skøn over dividendens størrelse i forbindelse med en truende konkurs.

Vores erfaringer kommer også kunderne til gode i spørgsmål om, hvordan kunden kan opnå den bedst mulige retsstilling i forhold til en insolvent aftalepart samt i situationer, hvor kunden bliver mødt med omstødelses- eller tilbagesøgningskrav fra en konkursramt aftalepart.

Vi har advokater udpeget som faste skifteretsmedhjælpere såvel ved retten i Aalborg som i Hjørring og arbejder også som kuratorer for andre skifteretter.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag hvor du mangler advokathjælp?

Book et gratis møde i dag

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et uforpligtende møde.