Finans

Finans

I HjulmandKaptain har vi besluttet at gøre endnu mere for at servicere kunder inden for den finansielle sektor.

Den finansielle sektor bliver til stadighed mere kompleks. HjulmandKaptain Finans rådgiver om alle aspekter, der er relevante for aktørerne i den finansielle sektor.

HjulmandKaptain har via sine tætte og langvarige relationer til en række realkredit- og pengeinstitutter en betydelig erfaring med realkredit- og pengeinstitutters forskellige problemstillinger i forhold til kunder, og også realkredit- og pengeinstitutters interne forhold.

I forhold til realkredit- og pengeinstitutters kunder, rådgiver vores advokater blandt andet om udarbejdelse og etablering af sikkerheder og garantier, låneaftaler, leasing, vi foretager risikoanalyser af kunder, og rådgiver om nødlidende lån, restruktureringer og insolvensretlige forhold.

Vedrørende realkredit- og pengeinstitutters interne forhold har vi blandt andet erfaring med rådgivning om finansiel regulering, herunder finansielle tjenesteydelser, registrerings- og tilladelseskrav, solvens- og likviditetskrav, samt compliance.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat med speciale i finans?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her