Erhverv

Erhverv

Vores kunder omfatter et betydeligt antal erhvervsvirksomheder - lige fra industrikoncerner og børsnoterede selskaber til mellemstore og mindre virksomheder ligesom vi er rådgivere for kommuner, offentlige institutioner, fonde, foreninger og finansielle virksomheder.

Specialistkompetencer efterspørges i større og større grad. HjulmandKaptain er full-service rådgiver overfor erhvervslivet og har specialister inden for alle fagområder.

HjulmandKaptain har oparbejdet ekspertise inden for blandt andet Køb & Salg af virksomhed, fusion, spaltning, generationsskifte, omstrukturering, konkurs, rekonstruktioner, kapitaltilførsel, outsourcingaftaler, gennemførelse af MBO, etablering af incentive ordninger m.v.

En betydelig del af vores rådgivning har international karakter. Med henblik på at opnå en optimal betjening af vores kunder har HjulmandKaptain etableret nære samarbejdsrelationer med kompetente advokatfirmaer over hele verden og er blandt andet medlem af organisationen International Jurists.

En række advokater hos HjulmandKaptain beklæder endvidere bestyrelseshverv i erhvervsvirksomheder og fonde.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning i en konkret sag, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 7015 1000 eller mail@70151000.dk

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en erhvervsadvokat?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her