Industri og produktion

Industri og produktion

Vi har gennem mange år specialiseret os i at rådgive industri- og produktionsvirksomheder inden for et væld af brancher.

Vi har en stærk international profil og yder ekspertbistand til en lang række danske virksomheder med interesser over hele verden. Vores advokater er blandt branchens skarpeste i forhold til rådgivning i internationale virksomhedsforhold og lovgivning i de lande, din virksomhed opererer i.

Vi hjælper vores kunder med at opfylde deres mål på drift- og strategisiden - eventuelt ved at omforme selskabsstrukturen til at blive mere rentabel og hensigtsmæssig. Vores rådgivning omfatter blandt andet skat, generel erhvervsret, CSR (Corporate Social Responsibility), beskyttelse af patenter/immaterielle rettigheder/brand, arbejds- og ansættelsesret, rådgivning om virksomhedsoverdragelser, fusioner, spaltninger og andre omstruktureringer. Vi har naturligvis også et indgående kendskab til skattelovgivningen, og vi samarbejder med virksomhedens egne revisorer.

Særlige udfordringer

Øget globalisering, forsyningsusikkerhed og øget konkurrence i forhold til nyt design og nye fremstillingsmetoder præger branchen. Der er ikke plads til juridiske fodfejl eller forkerte organisationsstrukturer, hvis virksomheden skal forblive konkurrencedygtig.

Desuden stiller kunderne større og større krav til industri-, produktions- og fremstillingsbranchen om at udvise miljømæssig og social ansvarlighed.

Hos HjulmandKaptain har vi en dyb indsigt i de udfordringer og muligheder, produktions- og industribranchen står overfor i en globaliseret verden.

Læs også...

Forsikring
HR
Inkasso
Internationale forhold
IP
Miljø/energi
Selskaber
Skat
Ejendomme
Entrepriseret
Konkurs/insolvens
Udbud/licitation

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat med speciale i rådgivning inden for industri og produktion?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her