HjulmandKaptain inviterer til morgenmøde, hvor fokus vil være på evalueringsmetoder, og hvordan du finder den rette model.

Evalueringsmetoder er der, hvor udbuddet afgøres. Om du er i EU-udbud til flere milliarder, eller om der er tale om et mindre indkøb, vil evalueringsmetoden afgøre udfaldet af konkurrencen. Det er derfor ikke så underligt, at såvel klagesager som ordregiveres opmærksomhed rettes mod evalueringsmetoden.

Med udbudsloven fulgte kravet til ordregiver om at offentliggøre sin evalueringsmetode. Hvordan ”metode” skulle fortolkes, gav udbudsloven dog ikke svar på. Problemstillingen blev taget op af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og Klagenævnet for Udbud kom den 8. august 2017 med et lempeligere fortolkningsgrundlag. Vi sætter fokus på, hvordan du nu får offentliggjort tilstrækkelig evalueringsmetode, så den stadig er tilpas fleksibel og passende til de indkomne tilbud.

På mødet retter vi fokus på de forskellige fremgangsmåder, og hvordan de anvendes, samt ser nærmere på, hvordan du er stillet som ordregiver. Herunder do’s og don’ts og konkrete fif til at finde den mest passende model.

På mødet vil du høre nærmere om følgende:

  • Nyeste praksis og spændende afgørelser fra KLFU
  • Nyeste vejledninger og tendenser
  • Konkrete eksempler på evalueringsmetoder, du kan benytte

På mødet lægger vi op til dialog og vidensdeling. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har en konkret problemstilling i relation til emnet, du ønsker, vi behandler anonymt på mødet.

Mødet henvender sig til alle ordregivere i offentlige udbud.

Deltagelse er gratis - tilmelding senest den 9. februar 2018

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
HjulmandKaptain

Se invitationen i print-venlig version her

Der er lukket for tilmelding.
13 februar kl. 09:00 - 11:00 9 februar Østre Havnegade 12, 5. sal, 9000 Aalborg Få rutevejledning