Få indblik i nyeste praksis inden for kommunalret den 12. marts 2019, når HjulmandKaptain inviterer til formiddagsmøde. Hør blandt andet nærmere om statsstøtte og kommunalfuldmagten.

Mødet henvender sig primært til kommunalt ansatte.

På mødet får du indblik i nyeste praksis fra Kommunaltilsynet, og vi giver en status på udviklingen af kommunalfuldmagten og praksis vedrørende statsstøtte.

Desuden gennemgås praksis angående embedsmænds sandhedspligt samt reglerne for, i hvilket omfang embedsværket må og skal yde bistand til politikerne.

Derudover gennemgår vi seneste praksis om kommuners støtte til erhvervsvirksomheder, herunder praksis for kommuners reklamering for lokale virksomheder. Endvidere sættes fokus på støtte til koncerter og andre arrangementer.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har en konkret problemstilling i relation til emnet, du ønsker, vi behandler anonymt på mødet.

Oplægsholdere på mødet er Niels Vase og Sten Bønsing

Deltagelse er gratis - tilmelding senest søndag den 10. marts 2019

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
HjulmandKaptain

Bemærk: HjulmandKaptain opbevarer dine tilmeldingsdata i op til 12 måneder efter arrangementets afholdelse. Dette gør vi for at kunne optimere vores arrangementer, og det er meget brugbart for os at kunne se, hvilke deltagere der var med til sidst lignende arrangement. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand.

Bemærk: Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig, som tages under arrangementet, må deles på HjulmandKaptains profiler på sociale medier (Facebook, LinkedIn og Instagram).

Tilmeld arrangement
12 marts kl. 09:00 - 11:00 10 marts Østre Hanvegade 12, 5. sal, 9000 Aalborg Få rutevejledning