Har du taget stilling til, hvad der skal ske med din arv den dag, du ikke er her længere? I samarbejede med SOS Børnebyernes lokalgruppe inviterer vi til et gratis informationsmøde i Brønderslev den 25. februar 2019 kl. 15.30 - 17.00 om arv og testamente.

Mange danskere tror, at den danske arvelov sikrer dem og deres familie godt. Men fordelingen efter arveloven dækker ikke alle familiers behov, og selv helt almindelige kernefamilier kan have brug for et testamente.

Andre er i den situation, at de ikke har livsarvinger og vælger derfor at betænke en eller flere velgørende organisationer. For de fleste giver det ro i sindet at vide, at de selv har bestemt, hvad der skal ske med deres arv den dag, de ikke er her mere.

Advokat Helle Mørch Sørensen fra HjulmandKaptain fortæller om, hvordan en arv bliver fordelt, hvordan et testamente bliver bindende, om boafgift samt mulighederne for at betænke velgørenhed i et testamente. Der vil desuden være mulighed for at stille spørgsmål.

Frivillige fra lokalgruppen vil kort fortælle om SOS Børnebyernes arbejde.

Tilmelding til Ulla Hansen på telefon 2344 5187 eller pr. mail ushedver@webspeed.dk

Der er lukket for tilmelding.
25 februar kl. 15:30 - 17:00 24 februar Brønderslev Bibliotek, Det blå lokale, PN Jensens Plads 5, 9700 Brønderslev Få rutevejledning