Få indblik i seneste nyt vedrørende ekspropriationssager og udbudsprocessen under forsyningsvirksomhedsdirektivet, når HjulmandKaptain inviterer til formiddagsmøde den 22. januar 2019 kl. 9.00-12.00.

Mødet henvender sig primært til medarbejdere ved forsyningsvirksomheder.

På mødet bliver du opdateret på udbudsprocessen under forsyningsvirksomhedsdirektivet og nyeste praksis fra Klagenævnet for Udbud.

Derudover bliver nyeste praksis fra forsyningsvirksomheders ekspropriationssager gennemgået, herunder gæsteprincippet.

Der sættes endvidere fokus på, hvordan forsyningsselskaberne indgår i den offentlige forvaltning og skal overholde reglerne i Forvaltningsloven.

Relevante ændringer i persondatareglerne bliver ligeledes gennemgået på mødet.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har en konkret problemstilling i relation til emnet, du ønsker, vi behandler anonymt på mødet.

Oplægsholdere på mødet er Niels Vase og Laura Stadum

Deltagelse er gratis - tilmelding senest søndag den 20. januar 2019

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
HjulmandKaptain

Tilmeld dig her

Bemærk: HjulmandKaptain opbevarer dine tilmeldingsdata i op til 12 måneder efter arrangementets afholdelse. Dette gør vi for at kunne optimere vores arrangementer, og det er meget brugbart for os at kunne se, hvilke deltagere der var med til sidst lignende arrangement. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand.

Bemærk: Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig, som tages under arrangementet, må deles på HjulmandKaptains profiler på sociale medier (Facebook, LinkedIn og Instagram).

Tilmeld arrangement
22 januar kl. 09:00 - 12:00 20 januar Østre Havnegade 12, 5. sal, 9000 Aalborg Få rutevejledning