HjulmandKaptain inviterer til morgenmøde om nyeste praksis inden for udbudsretten med særligt fokus på, hvad du som ordregiver skal være opmærksom på i forbindelse med statsstøttereglerne.

Sommeren er over os, og det er typisk tid til offentliggørelse af en masse udbud. Udbudsloven har fungeret i 2,5 år, og vi gør status på, hvad der virker, og hvad der ikke virker og giver løsningsforslag herpå. Derudover stiller vi skarpt på nyeste praksis og tendenser i udbudsverdenen.

Yderligere kaster vi lys over statsstøttereglerne, og hvordan de spiller ind i en udbudsproces.

Som offentlig ordregiver skal du overholde både udbuds- og statsstøttereglerne. Ved overholdelse af udbudsreglerne er statsstøttereglerne ikke automatisk overholdt. Som ordregiver er det derfor vigtigt at være opmærksom på både udbuds- og statsstøttereglerne.

Konsekvenserne ved en overtrædelse kan blandt andet betyde forsinkelser i udbudsprocessen og krav om tilbagebetaling af beløbet. På mødet giver vi dig gode råd til at identificere, håndtere og undgå statsstøtteproblematikker i udbud.

På mødet behandles følgende emner:

  • Nyeste praksis og spændende afgørelser fra KLFU
  • Status på udbudsloven efter 2,5 år
  • Samspillet mellem ubudsreglerne og statsstøttereglerne
  • Konkrete råd til at komme på forkant med statsstøttereglerne og undgå forsinkelser i udbudsprocessen

På mødet lægger vi op til dialog og vidensdeling. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har en konkret problemstilling i relation til emnet, du ønsker, vi behandler anonymt på mødet.

Mødet henvender sig til alle ordregivere i offentlige udbud.

Deltagelse er gratis - tilmelding senest den 5. juni 2018

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
HjulmandKaptain

Se invitationen i print-venlig version her

Tilmeld dig her

Tilmeld arrangement
7 juni kl. 09:00 - 11:00 5 juni Østre Havnegade 12, 5. sal, 9000 Aalborg Få rutevejledning