HjulmandKaptain inviterer til møde den 22. november 2018, hvor du kan høre om kommunale ekspropriationer, vandløbsloven, ændringerne i planloven og om reglerne om kystbeskyttelse.

Mødet henvender sig til alle, der som sagsbehandlere i praksis beskæftiger sig med plan- og miljøsager.

På dette møde bliver udvalgte nyere miljøafgørelser fra klagenævn og domstole gennemgået, og vi ser nærmere på afgørelsernes betydning for praksis.

Derudover giver vi en status på planloven, vandløbsloven og reglerne om kystbeskyttelse. Hvilke konsekvenser har ændringerne i planloven, og hvad er nyt i forbindelse med vandløbsloven og kystbeskyttelse?

Endeligt gennemgås kommunale ekspropriationer og de nye forventede ændringer, hvor du blandt andet kan høre mere om:

  • Hvad skal der til, før der kan ske ekspropriation?
  • Hvad er betingelserne?
  • Hvad betyder de nye forventede ændringer i processen, og hvilke overvejelser skal man gøre?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har en konkret problemstilling i relation til emnet, du ønsker, vi behandler anonymt på mødet.

Oplægsholdere på mødet er Niels Vase og Mikkel Buchwald Møller

Deltagelse er gratis - tilmelding senest tirsdag den 20. november 2018.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
HjulmandKaptain

Tilmeld dig her

Bemærk: HjulmandKaptain opbevarer dine tilmeldingsdata i op til 12 måneder efter arrangementets afholdelse. Dette gør vi for at kunne optimere vores arrangementer, og det er meget brugbart for os at kunne se, hvilke deltagere der var med til sidst lignende arrangement. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand.

Bemærk: Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig, som tages under arrangementet, må deles på HjulmandKaptains profiler på sociale medier (Facebook, LinkedIn og Instagram).

Tilmeld arrangement
22 november kl. 09:00 - 11:00 20 november Østre Havnegade 12, 5. sal, 9000 Aalborg Få rutevejledning